U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

VERKOOP NIEUWE EN GEBRUIKTE PC’S

Welcomp IT-Services voor een PC op maat003

Bent u opzoek naar een nieuwe PC, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij leveren nieuwe PC’s op maat voor u. Deze PC’s stellen wij samen van A-merk componenten. U bent opzoek naar een nieuwe PC, maar wat heeft u precies nodig en wat betekent alles? Hoeveel geheugen heeft u nodig, wat voor processor, wat betekent een 80GB 7200 rpm hardeschijf? Dit zijn enkele vragen u tegenkomt wanneer u gaat kijken naar een nieuwe PC. Het is erg moeilijk om bij te blijven qua kennis in deze tijd van snelle nieuwe ontwikkelingen op computer gebied. Wij hebben al geruime tijd ervaring met het samenstellen van computers op maat. Wanneer u bij ons een vrijblijvende offerte opvraagt voor een nieuwe PC dan zullen wij naar uw wensen een aantal PC’s op papier zetten, maken wij een afspraak wanneer we bij u langs komen of u bij ons langs komt om de offerte met tekst en uitleg te zien.


Wanneer u akkoord gaat met deze offerte stellen wij uw computer samen met A-merk producten en installeren wij de bijbehorende software. Wanneer wij de PC klaar hebben maken wij een afspraak met u wanneer wij de PC komen brengen en installeren bij u thuis. Dus u hoeft zelf niet te gaan knoeien met stekkers en instellingen wanneer u de computer in dozen ophaalt, de computer wordt bij u thuis op een door u gewenste locatie neergezet en geïnstalleerd (natuurlijk gratis).


 

 

Natuurlijk leveren wij ook: Business desktop pc’s.

 

 

 

 

Een nieuwe behuizing met optimale thermische en akoestische eigenschappen maximaliseert de prestaties, minimaliseert het aantal onderbrekingen en biedt meer kracht en uitbreidingsmogelijkheden in een microtowerconfiguratie.